where park festival update

Where’s My Park ? Festival by Manic Side

8:32:00 AMManic SideΈνα Αυγουστιάτικο απόγευμα στην κεντρική πλατείατης Κέρκυρας ένα όνειρο μικρών και μεγάλων έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα Manic Side και ο συντονιστής της (εγώ) φρόντισαν ώστε να μετατραπεί ο χώρος σε ένα skatepark ανοιχτό προς όλους για 2 ημέρες, μια κίνηση ξεχωριστή για την πόλη μας αφού ήταν και η πρώτη διοργάνωση στο είδος της.
Το ξημέρωμα της Τρίτης πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ καθώς στήναμε τις κατασκευές ο ενθουσιασμός ξεπερνούσε τα φυσιολογικά όρια καθώς έτσι κράτησε και λίγες μέρες μετά την λήξη! Φυσικά δεν έλειψαν και κάποιοι περίεργοι που απειλούσαν ότι θα φέρουν την αστυνομία (η οποία ήταν σε κάτι παγκάκια ‘’κρυμμένη’’......) διότι ήμασταν παράνομοι αλήτες χωρίς άδειες…  Αφού προσαρμόστηκαν λοιπόν οι αθλητές στο πάρκο ήταν ώρα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός στον οποίο είδαμε αξιοσημείωτα κόλπα και πάνω απ’ όλα skate με πολλή πώρωση από τους διαγωνιζόμενους που έκαναν το κοινό να ξεσηκώνεται με ανεξέλεγκτες κραυγές… Το παιχνίδι με το μικρόφωνο είχε ανατεθεί στον MC Εν.δει.νο.ς  ο οποίος κρατούσε μια καυτή ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης παρουσιάζοντας αθλητές, χορηγούς, συγκροτήματα και κάθε τι με το δικό του στιλ πάνω από τις μουσικές επιλογές του DJ Kangaroo. Επίσης μερικά φύλλα κόντρα πλακέ είχαν την τιμή να καλυφθούν με τα χρώματα διάφορων καλλιτεχνών σε θέμα Manic Side.
Σειρά στη συνέχεια για το βραδινό πρόγραμμα είχε η Σχολή Χορού της Νίκης Γιάννου με απίστευτα χορευτικά shows με μαζορέτες και την street dance ομάδα Brosis. Τα μικρόφωνα άρπαξαν φωτιά με Lives από  Άλυτο Δεσμό, Spitting Flames, Εν.δει.νο.ς Μκαι Ex Equipo καθώς ενδιάμεσα πήρε μέρος ένα BMX show φέρνοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και το κοινό με κομμένη την ανάσα με αποκορύφωμα μια  προσπάθεια για backflip από εμένα και ένα ρεκόρ άλματος απόστασης 5 μέτρων από  ράμπα σε ράμπα του Βαγγέλη Καββάδα .
Η αδρεναλίνη δεν σταματούσε εκεί όμως αφού ο πανικός έφτασε στο απροχώρητο την ώρα των απονομών όπου νικητές και μερικοί τυχεροί από το κοινό έφυγαν με γεμάτες αγκαλιές δώρων από GoodbieMatix DVS και Microxtreme. Έχοντας εκστασιαστεί πλέον από τον δρόμο που είχε πάρει η διοργάνωση και φτάναμε προς το τέλος προχωρήσαμε σε 2 απίστευτα stage battles ένα breakdance και ένα με push-ups με τον DJ Frankie να πετάει ασταμάτητα μουσικές στ’ αυτιά μας.
Ας ελπίσουμε ότι για όλους αυτή ηταν μια καλή κίνηση ώστε να ευαισθητοποιηθούνε κάποιοι και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο στη δημιουργία μιας αθλητικής εγκατάστασης τύπου skatepark στην πόλη της Κέρκυρας .

Σπύρος Μπάντιος Manic Side


Νικητές +16
1)      Νίκος Ανδριώτης
2)      Σπύρος Μουτεβελίδης
3)      Αλέκος Χρηστόγερος

Νικητές -16
1)      Χρήστος Κωστάντης
2)      Αλέξανδρος Κωστάντης
3)      Γιώργος Ζέλας

BEST TRICK
Σπύρος Μουτεβελίδης με Laserflip στο kicker

Ευχαριστούμε :
O.S.C.S. , MultisoundVoidRideEveryDay ποδήλατα Παϊπέτης, FashionOpticsOffroad mx store, TheSpot.grDigital FantasyGoodbieMicroxtremeDVSMatixNervousBD style produxxionsManic Side nextlevelboards, Χρώματα Μπογιάκης ,σχολή χορού Νίκη Γιάννου.

Βίντεο από Μαρίνα Μπάντιου
Φωτογραφίες από : Στέλιος Ιερονιμάκης, Στέφανος Παππάς, Μαρίνα Μπάντιου,Ροσσέτα και Ντόντος
Επίσης όλους τους αθλητές, καλλιτέχνες και οποιονδήποτε άλλο στήριξε την διοργάνωση με οποιονδήποτε τρόπο. 

www.manicside.blogspot.comWhere's My Park festival Skate Contest from Manic Side on Vimeo.
Video from the Skate Contest that took place in Corfu-GR on the 23rd of August, main part of the "Where's My Park?" festival by Manic Side.


Filming & Editing Marina Badiou
Additional Editing Spiros Badios


www.manicside.blogspot.com

 
 

 
 You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram

Facebook

Contact Form