2ος 4x

Vag Kav 2ος στο Πανελλήνιο BMX open RACING Κρήτη

10:22:00 PMManic Side

O συλλογός Minoan Camp διοργάνωσε στις 20-22 Αυγούστου 2010 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 4Χ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα DH και τον πρώτο πανελλήνιο αγώνα ΒΜΧ στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Βαγγέλης Καββάδας "γράφει" την ιστορία του και πως τα πέρασε....Ήταν τετάρτη βράδυ όταν αναχωρήσαμε από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα εγώ και το πιτσικλί. Αφού κάναμε έναν υπέροχο ύπνο στο αμάξι ξεκινήσαμε το ξημέρωμα για τον Πειραιά. Μετά από ένα ήρεμο ταξίδι, κατά τις 12:30 φτάσαμε στο λιμάνι του Πειραιά και καθώς ήταν ακόμα νωρίς και ο χρόνος μας το επέτρεπε αποφασίσαμε να κάνουμε βόλτες στα ναυπηγεία. Είχαμε την εντύπωση ότι τραβήξαμε μερικά ωραία πλάνα όπως extreme οδήγηση σε γέφυρα (μια στραβοτιμονιά μου έκοψε την ανάσα για τα καλά...) και ωραία αναμνηστικά πλάνα της Όλγας. Όλα χάθηκαν! Αφού για την παλαιολιθική μου κάμερα ήταν καιρός πλέον να τα φτύσει, τόσα τράβηξε!
Όταν μπήκαμε στο καράβι μετά από μια σύντομη εξερεύνηση καταλήξαμε στο σαλόνι, οι προσπάθειες για ύπνο ήταν μάταιες λόγο του ότι οι καρέκλες ήταν απελπιστικά άβολες. Κατά το βραδάκι φτάσαμε στην Κρήτη, όπου με περίμενε μια έκπληξη την οποία είχε κανονίσει το καταπληκτικό μωρό μου. Επιτέλους είχαμε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο το οποίο ήταν τσάμπα (πολύ σημαντικό για εμένα). Όταν λοιπόν τακτοποιήσαμε τα πράγματα, συναντηθήκαμε με τα παιδιά της ομάδας Στέφανος Γκαντζiούρας, Χρύσα Κουτσονίκου, Στέργιος Κουτσονίκος, Μεταλληνός Αναστάσιος, Ιωάννου Ιωάννης. Τα παιδιά μας καλωσόρισαν πηγαίνοντάς μας μια σύντομη βόλτα στο υπέροχο Ηράκλειο. Έτσι μετά από λίγο περπάτημα καταλήξαμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, αχαλίνωτο σεξ και πνευματική προετοιμασία με άπειρη πώρωση για τους αγώνες.
Το πρωί ετοιμάσαμε πράγματα και κατευθυνθήκαμε με την ομάδα προς την πίστα. Η πρώτη μου επαφή με την πίστα ξεκίνησε με ράλι καθώς το στρωμένο χαλίκι ζητούσε απεγνωσμένα να λιώσουν τα λάστιχα του χιουντάη (το είπα σωστά Φάνη;), πως κρατήθηκα και δεν τσάκισα το αμάξι! Στη συνέχεια ακολούθησε άφθονη προπόνηση bmx racing ,4x και λίγο downhill. Αφού τα κατάφερα και εξάντλησα τις δυνάμεις μου, ξεκίνησα τις προσπάθειες για να φτάσω στο Ηράκλειο. Καθώς ζητούσα συμβουλές από το Στέλιο Ιερωνιμάκη γιατί πήρα λάθος δρόμο, ρώτησα και όλο το Ηράκλειο, έβγαλα άκρη και χωρίς πολλά βρισίδια έφτασα! Στο ξενοδοχείο συνάντησα την Όλγα και στις 16:00 πήγαμε σ' ένα ωραίο εστιατόριο για φαγητό και έκλεισε η μέρα.
Η μέρα του αγώνα 4x και BMX racing ξεκίνησε με πολλή προπόνηση, όπως και αποδείχθηκε από το γεγονός πως εν τέλει βρέθηκα στο 2ο σκαλί του βάθρου για το BMX open. Στο 4x κάποιες ατυχίες με κράτησαν μακριά από την πρόκριση. Ένα άλλο ατυχές γεγονός όπου επηρέασε την ψυχολογία μου ήταν το σπάσιμο καρπού του Αναστάση Μεταλληνού, του ευχόμαστε περαστικά όλοι από τη Manic Side. Τέλος, επιστροφή από το Minoan Camp πίσω στο ξενοδοχείο για μπανάκι και μετά clubbing με όλο το team- Τίμος Downhill.gr και Γκόγκος Samourai.
Eνώ στα δοκιμαστικά της επόμενης μέρας φαίνονταν ότι θα πάρουμε πολύ καλές θέσεις στον αγώνα Downhill, είχαμε βγάλσιμο αλυσίδας (Στέργιος Κουτσονίκος, Στέφανος Γκατζiούρας) και μεγάλη έκπληξη για την αντοχή μου στο πέφτω και σηκώνομαι. Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι μετά από άπειρες διασκεδαστικές στιγμές στην εκκίνηση ένιωσα για λίγο ότι είχα MX .Έτσι λοιπόν βάρησα μια πεταλιά έκοψα την αλυσίδα (Στην εκκίνηση! Ου γαμώ τ'αρχίδια!) και συνέχισα skate-style.
Aφού τελείωσε και αυτός ο αγώνας χειροκροτήσαμε τους νικητές και αποφασίσαμε να πάμε σε ένα από τα αρχαιότερα μνημεία, την Κνωσό. Ωραία...τέλος αποχαιρετήσαμε τα παιδιά σε ένα καφέ, πήραμε το καράβι της επιστροφής έχοντας ένα ήρεμο ταξίδι έως την Κέρκυρα.

Κείμενο:Βαγγέλης Καββάδας
Manic Side

περισσότερες φωτογραφίες και αποτελέσματα από downhill.gr εδω ,
το δελτίο τύπου λήξης των αγώνων εδώ
και ένα όμορφο βιντεάκι από τον Κώστα Συμελίδη.

You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram

Facebook

Contact Form