14-15 Dirt

Manic Side Party 14-15/7/2010

11:41:00 AMManic Side

Μετά από μια ανεξέλεγκτη βραδιά γιαρτής με τα 21 γενέθλια του Φάνη,τα 6 χρόνια Manic Side,τη δεύτερη θέση του Βαγγέλη στο ΒΜΧ racing στην Κρήτη και την ανακατασκευή του dirt minipark, το τελευταίο καλοκαιρινό και αποτελειωτικό πάρτυ έφτασε στο τέλος του!Όσο περιμένετε τα αποτελέσματα (γιατί...ηταν αγώνας κανονικά...)συγκεντρώσαμε υλικό δύο προηγουμένων 14&15/7/2010 και σας το παρουσιάζουμε....

Φωτογραφίες: Μαρίνα Μπάντιου, Στέφανος Παππάς, Στέλιος Ιερωνιμάκης, Μαρία&Κάλια
Βίντεο:Σπύρος Μπάντιος,Μαρίνα Μπάντιου
Κείμενο:Φάνης Βαρτζιώτης

Πριν μερικές εβδομάδες το team της manic side αποφάσισε να διοργανώσει άλλο ένα πάρτυ.Αυτή τη φορά την πρωτοβουλία πήρε ο Σπύρος και η Μάρινα που μας κάλεσαν σπίτι τους για ψήσιμο.Το party ξεκίνησε νωρίς και όλο το team δεν άργησε να φανεί. Η φάση άρχισε στον κήπο του σπιτιού οπου ο Σπύρος έχει χτίσει ολόκληρη πίστα dirt bike. Μετά από κανα δεκάλεπτο ζέσταμα οι ξαναμένοι riders ξεκίνησαν να ανταγωνίζονται για τον καλύτερο χρόνο στην πίστα. Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο κύριος Βαγγέλης Καβάδας (Τυχαιο...?) με 1 ή 2 δευτερόλεπτα διαφορά από το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο ιδιοκτήτης της πίστας Σπύρος Μπάντιος. Μια με δύο ωρίτσες αργότερα είχε για τα καλά νυχτώσει, ολα τα ποτά είχαν τελειώσει και μιας και τα υπερτρωφικά κουνούπια είχαν ξεσκιστεί στο τσίμπιμα αποφασίστηκε να συνεχιστεί αλλού το γλέντι.

Αφού αποφασίσαμε ΟΛΟΙ(Γιαννόπουλος) οτι πεινάμε, άρχισε και το ψήσιμο...Καθώς τα κάρβουνα έπερναν φωτιά, έξω από το εργαστήριο της Manic Side boards στρώνονταν τα τραπέζια και οι οικοδεσπότες φέρνανμακαρόνια, σαλάτες και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να σου κόψει για λίγο την όρεξη μεχρι να έρθει το ΚΡΕΑΣ!Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν γίνει όλα καπνός και όσοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την fartjam sauce στα μακαρόνια κατέβασαν καμια εικοσαριά λίτρα νερό μέχρι να συνέλθουν. Σε λίγο είχαν αρχίσει να γίνονται και τα πρώτα σουβλάκια και ο κόσμος μαζευόταν σιγά σιγά προς την ψησταρία. Για άλλη μια φορά η ποσότητα του κρέατος άγγιζε την υπερβολή μιας και ο καθένας μας είχε φέρει απο μια ντουζίνα μπριζόλες. Με λίγα λόγια, όλοι φάγαμε μεχρι αηδιας. Και φυσικά οτι έμεινε το αποτελείωσαν οι γάτες που μαζί με τα υπόλοιπα ζώα στο σπίτι ήταν οι guest star του party.
Στο τέλος, και αφου όλοι είχαμε φάει σαν βόδια ήρθε και ηδίπατη τούρτα ,στολισμένη με το manic side face logo που έφερνε την υποραφή της Μαρίνας της κηπουρίνας, για να μας αποτελειώσει. Με τις απίστευτες γνώσεις της στα μαθηματικά η Μαρίνα κατάφερε και έβγαλε ένα κομμάτι στον καθένα παρ'ολο που έιμασταν γύρω στα 200 άτομα(Λέμε τώρα...). Το υπόλοιπο της τούρτας ανέλαβε να αποτελειώσει η πλάτη και τα μούτρα του Βαγγέλη. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο τουρτοπόλεμος που έκανε χάλια ολόκληρο το πάρκινκ και εκλείσε το party αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.Και επειδή είμαστε και πολύ manic side και όλα αυτά δεν μας φαίνονται ποτέ αρκετά, όσοι απόμειναν στο τέλος της βραδιάς αποφάσισαμε να συνεχίσουμε σε ένα beach club οχι πολύ μακριά από το σπίτι. Ύστερα από καμιά ώρα από extreme dancing and drinking πέσαμε όλοι για μια βουτιά στην παραλία (Ναι, ναι, οι manic siders βουτάνε μόνο αν έχουν φάει 65 κιλά κρέας πιο πριν...). Και αφού είχε σιγά σιγα ξημερώσει και πλατσουρίσαμε μεχρι αηδίας, ήρθε και η ώρα να πάει ο καθένας σπίτι του...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Φάνης
Manic Side
Απολαύστε και το βίντεο....

Manic Side Dirt Parties 14-15/7/2010 from Manic Side on Vimeo.

You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram

Facebook

Contact Form